HOLMSTRÖM PRIVATE EQUITY

Holmström Private Equity är en dynamisk investerare med stort engagemang. Vi tar oftast plats i styrelsen och vi använder vår erfarenhet och vårt nätverk för att utveckla våra investeringar. Vi är en långsiktig investerare med en relationsdriven strategi.

OM HOLMSTRÖM PRIVATE EQUITY

VI INVESTERAR I TILLVÄXTBOLAG

Holmström Private Equity har som mål att gå in i små eller mellanstora bolag som är i en tillväxtfas. Vi är en aktiv investerare som söker entreprenörsdrivna bolag där vi kan komplettera med kapital, kompetens och nätverk.

Vi är en dynamisk investerare med stort engagemang. Vi tar oftast plats i styrelsen och  använder vår erfarenhet och vårt nätverk för att utveckla våra investeringar.

Vi är en långsiktig investerare med en relationsdriven strategi. Det är människorna bakom bolagen som är den avgörande faktorn när vi väljer våra investeringar. Vår investeringsstrategi bygger dessutom på potential och tillväxtmöjligheter medan bransch och verksamhetsinriktning är av underordnad betydelse.

Vår senaste investering

Stronghold ett aktivt investmentsbolag med långsiktighet och entreprenörskultur. I dagsläget förvaltar koncernen cirka 68 miljarder euro i kommersiella fastigheter och investerar mer än 1 miljard euro i nya fastigheter över hela norra Europa årligen.

LÄS MER

Vi är selektiva och ser att vårt engagemang
ska skapa ett tydligt mervärde i respektive bolag.

– Fredrik Tibell
Advisory board, Holmströmgruppen

VÅRA PORTFOLIOBOLAG

STUREPLANS­GRUPPEN

Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby, Västerås och Åre.

LÄS MER

SACHAJUAN

Sachajuan grundades 1997 av frisörerna Sacha Mitic och Juan Rosenlind. Den huvudsakliga verksamheten består i utveckling, pro­duktion, marknadsföring och försäljning av hårvårds- och skönhetsprodukter.

LÄS MER

DENTALUM

Tandvård är en rättighet som alla bör ha tillgång till. Vårt mål är att skapa Sveriges ledande tandvård som är tillgängligt och flexibelt, så att fler personer helt enkelt har råd att bli omhändertagna.

LÄS MER

ESMAEILZADEH HOLDING

Esmaeilzadeh Holding fokuserar på att etablera och bygga entreprenörsplattformar för att uppnå en kollektiv och snabb tillväxt, både organiskt och genom förvärv eller investeringar.

LÄS MER

SWEED BEAUTY

Designed in Stockholm, Sweden Sweed Beauty  launched February 2015 in Åhlens City Stockholm and has grown to be selling in over 600 stores such as H&M, Kicks and Åhléns all over Scandinavia.

LÄS MER

DAGG AI

Dagg AI is a collective of seasoned technologists and entrepreneurs focusing on practical solutions attuned to the evolving demands of AI technology.

LÄS MER

CENTRIPETAL

Centripetal är ett venture-fokuserat investmentbolag som investerar i möjligheter över olika branscher och faser av bolagsmognaden.

LÄS MER

HIDDEN DREAMS

Hidden Dreams är en bolagsbyggande organisation som specialiserar sig på att lösa djupt nischade, tidskrävande och manuella B2B-processer genom nya digitala tjänster.

LÄS MER

CHAINTRACED

ChainTraced erbjuder en digital spårbarhetsplattform för metalliska produkter som säkrar kvaliteten och hållbarheten i värdekedjan.

LÄS MER

NOVEDO

Novedo förvärvar och utvecklar framstående entreprenördrivna bolag inom den fastighetsnära sektorn. Med nytt kapital och nätverk hjälper bolaget till att accelerera utvecklingen och skapa snabb och lönsam tillväxt.

LÄS MER

NYA BOENDET

Nya Boendet är en marknadsplats för nyproducerade bostäder. Ett ställe som visar den fulla potentialen, de rätta nyckeltalen, rätt information, hjälp och rådgivning tillsammans med inspiration.

LÄS MER

TENTACLE

Tentacle är en digital transaktionsrådgivare som matchar köpare och säljare av kommersiella fastigheter och flerfamiljshus.

LÄS MER

POLAR STRUCTURE

Polar Structure utvecklar och äger infrastruktur som bidrar till ett uthålligt och hållbart samhälle.

LÄS MER

NOVIMED

NOVI Medical Solutions distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har konsumenternas verkliga skönhetsbehov i åtanke.

LÄS MER

STRONGHOLD

Stronghold Invest is an active investment company with a long-term view and an entrepreneurial culture.

LÄS MER

NYHETER INOM HOLMSTRÖM PRIVATE EQUITY

EHAB publicerar årsredovisning för 2023

2024-05-07   Private Equity

Esmaeilzadeh Holding publicerar årsredovisning och hållbarhetsrapport för 2023 “Vi fortsätter att främja EHAB:s finansiella stabilitet och värdeskapande, med ambitionen att göra EHAB skuldfritt under 2024. Samtidigt stöder vi aktivt våra portföljbolag för att stärka deras verksamhetsutveckling och öka portföljens motståndskraft. Vi är övertygade om att dessa initiativ ligger väl i linje med vår långsiktiga strategi.” […]

LÄS MER

KONTAKTA OSS

    Är du intresserad av en bostad?

    Gör en intresseanmälan hos oss.

    KLICKA HÄR
    logo