NYHETER

Private Equity

Novedo publicerar årsredovisning för 2023

23 april, 2024

Novedo Holding AB (publ) publicerar idag koncernens års- och hållbarhetsredovisning för 2023. ”Novedo fortsätter att visa på en stabil tillväxt och resultatutveckling när koncernens tredje verksamhetsår summeras under 2023. Vi närmar oss tre miljarder kronor i omsättning och proformerad EBITA per årsskiftet uppgick till 312 MSEK. Min bedömning är att marknadsläget för 2024 i stort […]

LÄS MER



Holmströmgruppen

Holmström Fastigheter publicerar bokslutskommuniké

28 februari, 2024

KOMMENTARER PÅ RESULTATET JANUARI – DECEMBER 2023 · Hyresintäkter uppgick till 48 mkr (53). Minskningen från föregående år är primärt hänförlig till försäljningen av Klippudden Fastigheter till ett gemensamt ägt JV-bolag,  vilket skedde 2022-02-14. · Övriga intäkter om 5 mkr (0) är primärt en engångseffekt från försäkringsersättning vid brand som även i motvarande grad påverkat driftskostnader. […]

LÄS MER



Holmströmgruppen

Nu startar uthyrning av bostäderna i projekt Hantverkaren!

14 december, 2023

Idag, 14 december startar uthyrningen av bostäderna i Magnolia Bostads projekt Hantverkaren i Orminge, Nacka. Etapp 1 består av 88 lägenheter om 1 - 4 rum och kök med inflyttning april 2024. 

LÄS MER



Holmströmgruppen

Holmströmgruppen investerar i energiprojekt

24 november, 2023

Syftet med installationen av frånluftsåtervinning (FX-system) är att återvinna värmen i frånluften från garaget samt öka verkningsgraden på befintligt FTX-aggregat som betjänar utbildningslokaler. Nytt styrsystem installeras även för att kunna fjärrstyra den nya anläggningen. Det leder till minskad energianvändning och lägre miljöutsläpp. Projektet har fått stöd och finansieras delvis av Europeiska unionen – NextGenerationEU.

LÄS MER



Holmströmgruppen

Holmströmgruppen tilldelas förvaltningsuppdraget för Magnolias Bostads projekt Hantverkaren

15 november, 2023

Holmströmgruppen är glada att ha tilldelats förvaltningsuppdraget för projekt Hantverkaren i Orminge av fastighetsutvecklaren Magnolia Bostad. Uthyrning sker via Holmströmgruppen med start under december 2023. 

LÄS MER



1 2 3 43

INTRESSE­ANMÄLAN

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i någon av våra fastigheter? Fyll gärna i och skicka in vårt intresseformulär.

KONTAKTA OSS





    Är du intresserad av en bostad?

    Gör en intresseanmälan hos oss.

    KLICKA HÄR
    logo