NYHETER

Private Equity

EHAB publicerar delårsrapport för första nio månaderna 2022

29 november, 2022

“De senaste nio månaderna har betonat den grundläggande styrkan i vår portfölj. Trots betydande externa utmaningar presenterar portföljbolagen solida resultat, framgångsrika transaktioner och ökad geografisk diversifiering. EHAB:s investeringsportfölj består nu primärt av väletablerade operationella grupper med lönsamma verksamheter inom ett antal sektorer.

LÄS MERPrivate Equity

Holmströmgruppen investerar i Nya Boendet

22 september, 2022

Nya Boendet presenterar nyproducerade bostäder i samtliga boendeformer samt ett stort antal hyresrätter i befintliga bestånd så att bostadssökare kan hitta bostäder i alla boendeformer som är allt ifrån planerade till inflyttningsklara.

LÄS MERPrivate Equity

Holmströmgruppen investerar i Tentacle

31 augusti, 2022

Holmströmgruppen går in som delägare i Tentacle. Bolaget grundades 2017 och är en digital transaktionsrådgivare som matchar köpare och säljare av kommersiella fastigheter och flerfamiljshus.

LÄS MERHolmströmgruppen

Holmströmgruppen publicerar årsredovisning för 2021 och redovisar sitt bästa resultat någonsin

24 maj, 2022

Holmströmgruppen publicerar årsredovisning för 2021 och redovisar återigen rekordsiffror. Bakom bolagets utveckling ligger framgångar inom koncernens samtliga delar. 

LÄS MERProjektutveckling

Magnolia Bostad publicerar Fotbollsrapport

11 maj, 2022

Magnolia Bostad har tagit fram och publicerat en fotbollsrapport om bolagets engagemang för svensk tjej- och damfotboll.

LÄS MER1 2 3 50

INTRESSE­ANMÄLAN

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i någon av våra fastigheter? Fyll gärna i och skicka in vårt intresseformulär.

KONTAKTA OSS    Är du intresserad av en bostad?
    Gör en intresseanmälan hos oss.

    KLICKA HÄR
    logo