NYHETER

Varenne ökar sitt ägande i Pema Sweden

DATUM: 2016-02-03     KATEGORI: Holmströmgruppen
Varenne fördjupar sitt engagemang i Pema Sweden och samarbetet med en av bolagets grundare. I och med affären blir Varenne majoritetsägare i Pema Sweden.

 

Pema Sweden har som affärsidé att leverera kundanpassade lösningsorienterade tjänster inom bemanning, entreprenad, utbildning, rekrytering, omställning och fastighetsskötsel. Varenne gick 2011 in som delägare i Pema Sweden då bolagets omsättning uppgick till ca 170 Mkr. Bolaget har sedan dess vuxit kraftigt från att vara en regional aktör, till att bli ett nationellt företag som finns på tio orter. Årsomsättningen är närmare 500 Mkr och bolaget har ca 1 200 st anställda. Idag är Pema Sweden ett ledande bemanningsföretag inom industri- och logistiktjänster i Sverige med flera välkända kunder, såsom exempelvis Postnord, Stadium, Stena Metall, Eberspächer och Kuehne Nagel.

För att läsa hela pressreleasen:

Klicka här

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

[/interactive_banners]


logo