NYHETER

Tre spännande nyheter från Stureplansgruppen

DATUM: 2019-11-25     KATEGORI: Private Equity

Inom Stureplansgruppen står det aldrig stilla och bland de senaste nyheterna finns ny restaurang, en cocktailbar och en vinbar.

 

ISAAN’ – BERNS NYA RESTAURANG SIGNERAD SAYAN ISAKSSON

Det är sedan tidigare känt att krögaren Sayan Isaksson, som varit en del av Stureplansgruppen under 2019, ska öppna en ny restaurang på Berns. Nu står det klart att namnet blir ISAAN‘, samma namn som den region i Thailand som Sayan själv kommer ifrån.

LÄS MER

 

NU ÖPPNAR NYA COCKTAILBAREN LUCY’S FLOWER SHOP

I mitten på november får Arnoldshuset ytterligare en cocktailbar när baren Lucy’s Flower Shop flyttar in i Arnoldshuset. I spetsen av det nya barkonceptet hittar vi två av Sveriges mest ansedda och erfarna bartenders Ola Carlson och Alex Skärlén som tillsammans ska skapa ett unikt barkoncept i Stockholm.

LÄS MER

 

SÄG HEJ TILL NYA VINBAREN FERDINAND VINRUM

I anrika Arnoldshuset, en trappa ned från restaurang Arnold’s öppnar i mitten på november den nya vinbaren Ferdinand Vinrum upp. I det som tidigare varit en musikstudio står nu nya vinrummet färdigt med en inriktning mot klassiska och moderna viner men även småskaliga och större producenter. Bakom det nya vinkonceptet hittar vi sommelier Hans Wejnefalk, tidigare chefssommelier på restaurang Arnold’s.

LÄS MER


logo