NYHETER

Premiär för Hillenberg!

DATUM: 2015-10-23     KATEGORI: Holmströmgruppen
Den 23 oktober skriver Stureplansgruppen, tillsammans med Karl Ljung, historia på Humlegårdsgatan 14. Äntligen står man redo att öppna dörrarna till Hillenberg!

 

Man har skapat en restaurangupplevelse som känns välkomnande och tidlös. Okidoki! Arkitekter har skapat Hillenberg och allt från möbler och porslin, till Emanuel Röhss konst, är unikt framtaget för restaurangen.

 

Med Hillenberg vill man skapa en tidlös och klassisk restaurang. Menyn baseras på europeiska smaker med skandinaviska influenser. Möbler och konst är exklusivt framtagna för Hillenberg och inredningen med ljusa träslag, betong och grön marmor skapar en tidlös restaurangupplevelse. För mig är det otroligt viktigt att gästerna får ett personligt bemötande i en avslappnad miljö.

För att läsa hela nyheten:

Klicka här

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

[/interactive_banners]


logo