NYHETER

Magnolia Bostad säljer 217 lägenheter i Örebro

DATUM: 2016-09-14     KATEGORI: Holmströmgruppen

Magnolia Bostad utvecklar 217 bostäder i Södra Ladugårdsängen, Örebro, som nu säljs till Slättö. Vid färdigställande uppgår fastighetsvärdet till cirka 350 mkr.

 

Projektet ”Segelflygaren” på fastigheten Glidplanet 1 är beläget i Södra Ladugårdsängen, cirka två kilometer söder om Örebro centrum. Området är kommunens nya stora utvecklingsområde där cirka 3 000 nya hem planeras. Magnolia Bostad har i Södra Ladugårdsängen under 2015-2016 vunnit två markanvisningstävlingar som sammanlagt avser utveckling av cirka 320 lägenheter.

 

Magnolia Bostad kommer att utveckla och driva projektet hela vägen fram till dess att bostäderna är klara för inflyttning 2018.

För att läsa mer:

Klicka här

[interactive_banners title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

[/interactive_banners]


logo