NYHETER

Handel i Magnolia Bostad inledd på Nasdaq First North i Stockholm idag

DATUM: 2015-06-09     KATEGORI: Holmströmgruppen
I dag, tisdag, startade handeln i Magnolia Bostads aktie på Nasdaq First North i Stockholm. Händelsen uppmärksammades vid en öppningsceremoni.

 

Händelsen uppmärksammades vid en öppningsceremoni som avslutades med att Magnolia Bostads styrelseordförande Fredrik Holmström, styrelseledamot Andreas Rutili och verkställande direktör Fredrik Lidjan ringde i klockan och därmed förklarade börsen öppen för dagen.

 

– Vi välkomnar varmt våra cirka 700 nya aktieägare i Magnolia Bostad, och vi ser fram emot att tillsammans utveckla Magnolia Bostad vidare. I en noterad miljö och med stark finansiell ställning tar vi nu nästa steg i Magnolia Bostads utveckling, för att ytterligare befästa bolagets position som en av landets största bostadsutvecklare, säger Fredrik Holmström, ordförande och huvudaktieägare i Magnolia Bostad.

För att läsa hela nyheten:

Klicka här

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.[/interactive_banners]

logo