NYHETER

Fredrik Lidjan ny VD för Magnolia Bostad

DATUM: 2015-03-05     KATEGORI: Private Equity
Fredrik Lidjan tillträder i dag som VD för Magnolia Bostad. Han efterträder Andreas Rutili, som vid årsstämman i april tar plats som ledamot i bolagets styrelse.

 

Fredrik Lidjan kommer från en position som affärsansvarig för hyresrättsutveckling inom Magnolia Bostad och har dessförinnan varit verksam i ägarbolagets styrelse samt i bolagets investeringskommitté.

 

– Magnolia Bostads affärsområde Hyresrätter befinner sig i stark tillväxt. Fredrik Lidjans grundmurade kompetens när det gäller hyresrättsaffärer, i kombination med hans erfarenhet och ett omfattande kontaktnät i fastighetsbranschen, gör honom till precis den ledare Magnolia Bostad behöver i sin fortsatta expansion, säger Fredrik Holmström, Magnolia Bostads styrelseordförande.

 

Andreas Rutili, som tillsammans med Fredrik Holmström grundade Magnolia Bostad 2009, lämnar nu VD-posten för en plats i bolagets styrelse.

 

– Efter sex expansiva år tillsammans är jag glad över att få hälsa Andreas Rutili välkommen i Magnolia Bostads styrelse. Hans djupa insikter i bolagets operativa verksamhet, gedigna kunskap och oöverträffat träffsäkra öga för affärer innebär ett ovärderligt tillskott i styrelsen, säger Fredrik Holmström.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Fredrik Holmström
Styrelseordförande Magnolia Bostad
Tel: 070-282 03 98

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.[/interactive_banners]

logo