NYHETER

Ekstedt nominerade till Gulddraken 2015

DATUM: 2015-01-23     KATEGORI: Private Equity
Ingen tämjer elden som Niklas Ekstedt – restaurangen har erhållit en nominering till Gulddraken 2015 inom kategorin ”Lyx”.

 

Varje år utser Dagens Nyheter och Krogkommissionen Stockholms bästa barer, restauranger och kaféer i och med Gulddraken. Ekstedt är nominerade till 2015 års prisutdelning inom kategorin ”Lyx”. Så här lyder motiveringen:

 

”Ett år som detta, när maten smakade rökt på var och varannan restaurang, kan det inte vara lätt att ha en konceptrestaurang i lyxklassen på just detta tema. Men ingen tämjer elden som Niklas Ekstedt. Han visar sina kolleger att det rökta gör sig bäst i måttfulla och finstämda samspel med råvaror – och att elden kan användas till så mycket mer. För att vara i lyxklassen bjuder tv-kocken på en ovanligt avslappnad, befriande os- och chosefri och varm upplevelse där allt smakar underbart på ett till synes enkelt sätt. Genialt.”

För ytterligare information vänligen besök:

www.stureplansgruppen.se

Läs mer om oss.

HolmströmGruppen

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.


logo