NYHETER

Andreas Bladh ny VD för Varenne

DATUM: 2014-06-02     KATEGORI: Private Equity
Andreas Bladh tillträder som ny VD för Varenne den 1 augusti 2014.

 

Andreas Bladh kommer att tillträda som ny VD för Varenne AB. Andreas kommer senast från Besedo AB där han varit COO, och har tidigare arbetat som Investment Manager på Bure Equity mellan 2005 och 2012 och före det hade han en tjänst som Global Product Manager på Atlas Copco.

 

– Jag är väldigt glad att vi gjort klart med Andreas som VD för Varenne. Andreas har erfarenhet både från operativa uppdrag i icke finansiella företag, och även från investeringsverksamhet via sin bakgrund på Bure. Den kombinationen kommer att vara till stor nytta när vi nu ska växa vidare med Varenne. Han har också erfarenhet från styrelsearbete och att genomföra transaktioner, säger Tommy Jacobson.

 

Andreas är 39 år och börjar den 1 augusti.

För ytterligare information vänligen besök:

www.varenne.se

Läs mer om oss.

HolmströmGruppen

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.


logo