FASTIGHETER

Vi förädlar och förvaltar fastigheter i attraktiva lägen runt om i Sverige. Vår geografiska tonvikt ligger på Stockholm, Linköping, Kalmar och Örnsköldsvik vilket ger oss en effektiv förvaltning och rätt marknadskompetens.

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i någon av våra fastigheter? På Mina Sidor listar vi alla våra lediga lägenheter, lokaler och bilplatser. Skicka in din intresseanmälan redan idag.

pil

OM VÅRA FASTIGHETER

Vår fastighetsverksamhet bygger på en aktiv förvaltning med god service och kvalitet som ger hållbara och trivsamma bostäder. Vårt mål är att vara en engagerad och aktiv fastighetsägare på ett fåtal utvalda marknader. Mervärde skapas genom aktivt och ansvarsfullt utövande av ägarrollen. Vi agerar och förvaltar med målet att behålla våra fastigheter i generationer.

Vi verkar för en hållbar utveckling och ser miljöfrågor som en naturlig del av vårt arbete. Vi tar hänsyn till miljö och människor och vi tar ansvar för kommande generationer. Vi är dessutom övertygade om att en sund inställning till hållbarhetsfrågor ger stora vinster, både för oss som företag och för omvärlden i stort.

LÄS MER OM HÅLLBARHET

HOLMSTRÖMGRUPPEN I SIFFROR

220

Antal lokaler

2160

Antal lägenheter

200000

Kvadratmeter förvaltad yta
ORTER
KARTA

ÄR DU HYRESGÄST?

pil

KONTAKTA OSS

    Är du intresserad av en bostad?

    Gör en intresseanmälan hos oss.

    KLICKA HÄR