VÄLKOMMEN TILL
HOLMSTRÖMGRUPPEN

VÄLKOMMEN TILL
HOLMSTRÖMGRUPPEN

Vi utvecklar, förädlar och förvaltar ett åttiotal fastigheter i attraktiva lägen. Vår geografiska tonvikt ligger på Stockholm, Linköping, Kalmar och Örnsköldsvik.

Via det delägda dotterbolaget Magnolia Bostad utvecklar vi nya bostäder, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell.

Holmström Private Equity är en relationsdriven investerare som investerar i små eller mellanstora entreprenörs­drivna bolag som är i en tillväxtfas.

Holmströmgruppen verkar för en hållbar utveckling, vi tar hänsyn till miljö och ansvar för kommande generationer som en naturlig del av vårt arbete.

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata verksamhetsområden som innefattar förvaltningsfastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag.

Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

FASTIGHETER
PROJEKTUTVECKLING
HOLMSTRÖM PRIVATE EQUITY

PASSA PÅ!

Uthyrningen av exklusiva och nyproducerade hyresrätter i Djurängen, Kalmar har nu satt igång! Hyresrätterna hyrs ut som radhus och har egen trädgård, uteplats och carport. Hög genomgående standard med fina materialval.

MER INFORMATION

HOLMSTRÖM FASTIGHETER HAR FRAMGÅNGSRIKT EMITTERAT ETT OBLIGATIONSLÅN OM 300 MILJONER KRONOR

”Vi är väldigt nöjda med att ha genomfört vår första obligationsemission som också utgör en viktig milstolpe i bolagets utveckling. Det starka gensvaret från investerare i kombination med flexibiliteten som obligations­finansieringen utgör ger oss ytterligare självförtroende att fortsätta genomföra värdeskapande investeringar i befintligt bestånd såväl som att växa vårt bestånd av fastigheter genom förvärv”, säger Erik Rune, VD Holmström Fastigheter.

LÄS MER OCH TA DEL AV PROSPEKT PÅ HOLMSTRÖM FASTIGHETER HOLDING

PROSPEKT

ISIN SE 0015797667

OBLIGATIONSTYP

Senior icke-säkerställd

VOLYM

SEK 300M

KUPONG

3 mån STIBOR+500 bps

HOLMSTRÖMGRUPPEN I SIFFROR

175000

Kvadratmeter förvaltad yta

25300

Antal byggrätter

11

Bolag där vi är delägare

"Jag känner att den plattform vi
byggt upp borgar för en fortsatt
bra utveckling för vår koncern."

– Fredrik Holmström
Styrelseordförande

NYHETER INOM HOLMSTRÖMGRUPPEN

Holmströmgruppen investerar i Stronghold

2023-09-12   Private Equity

Holmström Private Equity utökar portföljen med ett nytt bolag, Stronghold Invest. Bolaget är ett aktivt investmentsbolag med långsiktighet och entreprenörskultur.

LÄS MER

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i någon av våra fastigheter? Fyll gärna i och skicka in vårt intresseformulär.

FASTIGHETER

FASTIGHETER

Vi utvecklar, förädlar och förvaltar ett åttiotal fastigheter i attraktiva lägen runt om i Sverige. Vår geografiska tonvikt ligger på Stockholm, Linköping, Kalmar och Örnsköldsvik.

FASTIGHETER
FÖR HYRESGÄSTER
INTRESSEANMÄLAN

PROJEKTUTVECKLING

PROJEKT-
UTVECKLING

Via det delägda dotterbolaget Magnolia Bostad utvecklar vi nya bostäder, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell i Sveriges storstäder och tillväxtorter.

PROJEKTUTVECKLING
MAGNOLIA BOSTAD

HOLMSTRÖM PRIVATE EQUITY

HOLMSTRÖM
PRIVATE
EQUITY

Holmström Private Equity investerar i små eller mellanstora entreprenörsdrivna bolag som är i en tillväxtfas. Vi är en relationsdriven och aktiv investerare med en långsiktig strategi.

HOLMSTRÖM PRIVATE EQUITY

HÅLLBARHET

HÅLLBARHET

Holmströmgruppen verkar för en hållbar utveckling och vi ser miljöfrågor som en naturlig del av vårt arbete. Vi tar hänsyn till miljö och människor och vi tar ansvar för kommande generationer.

HÅLLBARHET

JOBBA MED OSS

Holmströmgruppen bygger på en platt organisation som ger utrymme för ett stort mått av självständighet och möjlighet att ta egna initiativ. Engagemang och korta beslutsvägar kännetecknar vårt arbetssätt och ligger till grund för våra framgångar. Hos oss skall man trivas, utvecklas och växa med företaget.

Att jobba hos Holmströmgruppen innebär att man väljer att jobba med dedikerade och engagerade kollegor. Här finns mycket energi, höga ambitioner och en stor vilja. Vi drivs av vilja att göra bra affärer och att utveckla vårt företag.

  Vill du vara med? Vi befinner oss i ständig utveckling och tillväxt och vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare. Hör av dig med en personlig presentation om du vill vara med och bidra med nya idéer.

  OBS! Du måste bifoga CV och personligt brev för att skicka intresseanmälan.

  CV*:

  PERSONLIGT BREV*:

  KONTAKTA OSS

   Är du intresserad av en bostad?

   Gör en intresseanmälan hos oss.

   KLICKA HÄR
   logo