NYHETER

Risto Silander i Magnolia Bostads styrelse

DATUM: 2015-03-29     KATEGORI: Holmströmgruppen
Risto Silander kommer på Magnolia Bostads årsstämma att föreslås för inval som ledamot i styrelsen. Stämman hålls onsdagen den 22 april.

 

Risto Silander har gedigen erfarenhet från finans- och fastighetsbranschen. Han har arbetat 20 år inom investment banking i Sverige och utlandet, och har innehaft ledande befattningar hos Svenska Handelsbanken, Goldman Sachs, UBS och Alfred Berg.

 

Sedan 2003 arbetar han som styrelseproffs med betoning på bolag med anknytning till fastigheter och finans. Han är i dag styrelseledamot i Varenne AB, Stronghold Invest AB, Niam AB, Brevan Howard Funds, DW Funds, Endeavour Pembroke Funds, E. Öhman Jr. AB, Trygg Stiftelsen och Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.

 

– Jag har följt Risto Silander sedan länge och värderar honom högt. Jag ser fram emot att arbeta med honom då han är en trygg och klok person: erfaren, professionell och med en stark inre kompass. I den expansiva fas vi befinner oss kommer hans gedigna kompetens inom finans- och fastighetsbranscherna och omfattande svenska och internationella kontaktnät att stärka styrelsen och vara till stor hjälp i bolagets fortsatta resa, säger Fredrik Holmström, styrelseordförande i Magnolia Bostad.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Fredrik Holmström
Styrelseordförande Magnolia Bostad
Tel: 070-282 03 98

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.[/interactive_banners]

logo