NYHETER

Magnolia Bostad väljer Wästbygg för byggnation i Sollentuna

DATUM: 2015-08-25     KATEGORI: Holmströmgruppen
Magnolia Bostad har tecknat avtal med Wästbygg om byggnation av 90 lägenheter i Sollentuna. Entreprenadsumman uppgår till 114 miljoner kronor exklusive moms.

 

Magnolia Bostad planerar för ett nytt bostadskvarter på Turebergs Allé strax norr om Sollentuna centrum. Projektet omfattar 90 bostadsrätter, med lokaler för bland annat gym i bottenplanet. Försäljning inleds under hösten och byggstarten är planerad till januari/februari 2016.

 

Magnolia Bostad är en helt ny kund för Wästbygg och en intressant aktör på bostadsmarknaden. Vi är glada och stolta över att de valt oss och hoppas på ett långt och gott samarbete, säger Rickard Burman, bostadschef i Stockholm på Wästbygg.

 

– Det känns tryggt att samarbeta med en etablerad aktör som Wästbygg när vi går mot byggstart av projektet. Tack vare deras starka närvaro i såväl Storstockholm som i Göteborgsområdet ser jag goda förutsättningar för fortsatt samarbete framöver, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör för Magnolia Bostad.

För att läsa hela nyheten:

Klicka här

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

[/interactive_banners]


logo