NYHETER

Magnolia Bostad inleder försäljning av bostadsrätter på Kanikenäsholmen, Karlstad

DATUM: 2015-12-02     KATEGORI: Holmströmgruppen
Idag, den 2 december, inleder Magnolia Bostad försäljningen av projektet Kanikenäsholmen, med 92 bostadsrätter i sydöstra Karlstad.

 

Vid Karlstads gamla varv på Kanikenäsholmen, i direkt anslutning till Vänern, uppför Magnolia Bostad ett nytt bostadsområde. De nya husen ligger alldeles invid vattnet och på promenadavstånd från Karlstad centrum. På området planeras det även för sjöbodar, en småbåtshamn och välkomnande däckade kajer. Hela området är skapat för att integrera med den omgivande miljön, med närhet till natur och omgivning, samtidigt som de boende erbjuds avskilda områden där de kan umgås och leva.

 

Magnolia Bostad inleder nu försäljningen av 92 bostadsrättslägenheter i kvarteret Varvet: moderna, yteffektiva lägenheter med balkong om mellan två och fyra rum och kök. Noga utvalda produkter och material bidrar till en attraktiv helhet och resultatet är en behaglig och genomtänkt boendemiljö som harmonierar med omgivningen.

 

Byggstart är preliminärt planerad till första kvartalet 2016, med första inflyttning under första halvåret 2017.

För att läsa hela nyheten:

Klicka här

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.

[/interactive_banners]


logo