NYHETER

Magnolia Bostad fortsätter expandera

DATUM: 2015-03-09     KATEGORI: Projektutveckling
Bolaget utökar organisationen med tolv personer inom transaktion, marknad/sälj och ekonomi.

 

Erik Rune tillträder som CFO och vice VD. Erik kommer närmast från en tjänst som CFO i Norden inom CBRE Global Investors. Tidigare arbetade han som VD för London & Regional Properties nordiska verksamhet.

 

Transaktionsavdelningen förstärks med Henrik Meeths (analyschef), Gurmo Endale (senior analytiker), Agneta Falk (analytiker), Julie Gardinier (administratör) och med två regionchefer: Andreas Wallin, som ansvarar för södra och västra Sverige samt Magnus Ericsson, ansvarig för Mellansverige. Regioncheferna arbetar primärt med förvärv av byggrätter och projektfastigheter i tillväxtorterna i sina respektive regioner.

 

Andreas Wallin var tidigare anställd på CBRE som Director på Capital Markets och Magnus Ericsson som Director på DTZ Capital Markets. Henrik Meeths kommer i sin roll som analyschef att fokusera på investeringsanalys och transaktioner.

 

Även marknad/sälj och ekonomi förstärks, genom Anna Sjöblom (marknadsassistent), Anna Bjernevik (kundkoordinator), Eva Fontér (redovisningschef), Jeanette Jansson (redovisning), samt Ellinor Keding (reception och administration).

För ytterligare information vänligen besök:

www.magnoliabostad.se

[interactive_banners fe_icon=”icon_pencil-edit” title=”HolmströmGruppen” subtitle=”Läs mer om oss.” image=”21594″]Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata affärsområden som innefattar fastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad.[/interactive_banners]

logo